«Apocalyptica» koncertā būs jādzied faniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/E.Rudzītis

Somu čellistu grupas «Apocalyptica» koncerta rīkotāji ziņo, ka esot mēģinājuši pierunāt Villi Valo no grupas «HIM» un Lauri Ilonenu no «The Rasmus» atbraukt uz «Apocalyptica» koncertu Rīgā, lai nodziedātu dziesmu «Bittersweet», kuras ieskaņošanā viņi piedalījušies, tomēr mūziķi atteikušies.

Abu somu vietā nu dziesmas vārdi būs jādzied faniem!

Ville un Lauri jaunākajā somu čellroko grupas albumā iedziedājuši ne tikai dziesmu «Bittersweet», bet arī patlaban aktuālāko «Life Burns». Abas šīs dziesmas Latvijas faniem gan būs jānoklausās instrumentālā versijā.

Koncerta rīkotāji aicina dziesmas «Bittersweet» vārdus iemācīties jau iepriekš un kopīgi dziedāt koncerta laikā. Dziesmas teksts tiks demonstrēts arī uz videoekrāniem.

Kā ziņots, grupas «Apocalyptica» koncerts Rīgā notiks 1. jūnijā «Skonto» hallē. Grupa Rīgā viesosies sava jaunā albuma turnejas laikā, bet kā koncerta iesildītāji būs redzami pašmāju instrumentālā čellu rokgrupa «MeloM».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu