Milēna Fārmere: pie velna visus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Franču dziedātājas Milēnas Fārmeres (Mylène Farmer) jaunākais albums «Avant que l’Ombre» un pavadošais singls «Fuck Them All» izpelnījies lielu atzinību franciski runājošo klausītāju vidū, informē «Universal Music France».

Ilgi gaidītais albums «Avant que l’Ombre» ir Fārmeres jaunākais veikums pēc 6 gadu pārtraukuma un to producējis dziedātājas dzīvesbiedrs Lorāns Butons (Laurent Boutonnat). Albumā iekļautas 14 jaunas kompozīcijas elektroniskā popa un akustiskā roka stilā, tai skaitā arī jau popularitāti iemantojušais albuma pirmais singls «Fuck Them All». Pieejama arī limitētas tirāžas albuma versija, kurai pievienots bonus DVD. Tajos iekļauts visnotaļ oriģinālais «Fuck Them All» videoklips, kurā Milēna iet bojā cīņā ar ļaunumu simbolizējošiem kraukļiem, kā arī tā veidošanas «aizkulises». Par godu albuma iznākšanai noslēpumainā māksliniece nākamā gada janvārī plāno sniegt grandiozus koncertus Parīzes koncertzālē «Bercy».Milēna Fārmere ir viena no spilgtākajām personībām uz franču popmūzikas skatuves. Dziedātāja dzimusi 1961. gada 12. septembrī Kanādā, netālu no Monreālas, un viņas īstais vārds ir Marija Helēna Gotjē (Marie Helene Gauthier). Pusaudžu gados Fārmere strādāja par modeli un sapņoja par aktrises karjeru.Par Fārmeri kā personību pat viņas vislielākajiem faniem zināms ļoti maz, savu karjeru viņa cenšas līdzināt Grētai Garbo, kas gadu gaitā saglabājusi mistērijas auru. Dziedātājas skatuves uzvārds izvēlēts no viņas mīļākās Holivudas aktrises Frances Farmer, kura tika ievietota psihiatriskajā slimnīcā un pārcieta šoka terapiju.Milēnas Fārmeres dziedātājas karjera aizsākās 1984. gadā Francijā pēc iepazīšanās ar producentu Lorānu Butonu, kurš meklēja solisti savai dziesmai «Maman a tort» («Mammai nav taisnība»). 1986. gadā iznāca viņas debijas albums «Cendres de Lune» ar pavadošo singlu «Libertine».Milēnas Fārmeres albumu tirāžas visā pasaulē mērāmas miljonos. Par franču rokmūzikas sirēnu dēvētā dziedātāja deviņdesmitajos gados divreiz iekļuva Ginesa rekordu grāmatā — ar visvairāk pārdoto singlu «Désenchantée» (1991) un visvairāk eksportēto albumu «Anamorphosée» (1995). Fārmeres iepriekšējais albums «Innamoramento» iznāca 1999. gadā un guva milzīgus panākumus. Ar savu oriģinālo šovu dziedātāja spēj izpārdot pat stadionus. Viņas pēdējā koncerttūre «Mylenium Tour» izdota arī DVD formātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu