Vai Dženifera dosies pensijā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Steigsim aši uz kinoteātri, lai paspētu vēl uz lielā ekrāna baudīt populārās aktrises un dziedātājas Dženiferas Lopesas brīnišķīgo tēlojumu un apbrīnot lielisko augumu filmā «Nepabeigtā dzīve».

Jo kas zina, vai šī nebūs viena no pēdējām iespējam.

Tiesa, drīz vien pirmizrādi piedzīvos vēl viena filma ar Lopesu galvenajā lomā, proti, «Monster in Law», kurā aktrises partnere ir leģendārā kinodīva Džeina Fonda, kā arī divas filmas ir tikai sagatavošanā. Taču doma par aiziešanu no šovbiznesa Dženiferai Lopesai ir aktuāla.

Vienā no jaunākajām intervijām izdevumam «Galore» Dženifera Lopesa apstiprinājusi ziņu, ka beidzot esot apnikusi ap viņas personu saceltā ažiotāža un mediju pārlieku lielā uzmanība. Aizvien biežāk preses slejās parādoties melīgi apgalvojumi par aktrisi un viņas privāto dzīvi. Žurnālisti uzskatot gandrīz vai par savu pienākumu kaut ko izdomāt un safabricēt par Dženiferu, lai gan aktrises un dziedātājas dzīvē tolaik neko skandalozu nevar atrast.

«Bieži vien esmu kļuvusi viņiem par šādu upuri. Visu šo laiku esmu bijusi tāda kā «ziepju opera»,» sūkstās Lopesa. Savas īstās jūtas viņa parādot tikai un vienīgi savās dziesmās.

Joprojām Lopesa dzīvē esot orientēta uz panākumiem un veiksmi. Diemžēl ne vienmēr tas tiek pareizi uztverts un akceptēts. Vairumā gadījumu tas tiekot skaidrots kā augstprātība un iedomība. «Diemžēl godkārība vīriešiem mūsu profesijā tiek vērtēta pozitīvi,» skaidro Dženifera. «Turpretim godkārīgas sievietes tiek vērtētas negatīvi.»

Tādēļ Lopesa nopietni esot apsvērusi iespēju aiziet no šovbiznesa par labu ģimenei un bērniem. Viņa jau plāno savu pēdējo noslēguma jeb atvadu turneju, tā pieliekot punktu savai karjerai.

Jau piecu gadu vecumā Dženifera apmeklēja dziedāšanas un deju stundas. Savu karjeru viņa kopā ar vecāko māsu sāka muzikālajā teātrī. Kā apgalvo Dženifera, māsai vienmēr esot bijusi skaistāka balss un visi uzskatīja, ka viņai esot lielākas cerības izvirzīties. Tomēr panākumus guva Dženifera, kas bija mērķtiecīgāka un godkārīgāka par māsu.

1990. gadā Lopesai sāka piedāvāt lomas TV seriālos. Bet tikai pēc četriem gadiem viņai izdevās pievērst lielāku uzmanību ar lomu filmā «Mana ģimene» (1995), kuras režisors bija Gregorijs Nava. Pēc gada, uzņemot savu nākamo filmu «Selēna», režisors atcerējās Dženiferu Lopesu un uzaicināja jauno aktrisi spēlēt filmā galveno lomu, brīdinot viņu, ka vajadzēs ļoti daudz un ļoti nopietni strādāt gan vokālajā, gan horeogrāfijas jomā, gan arī akcenta dēļ. Dženifera: «Man liekas, ka Selēna noraugās mūsos no debesīm un ir apmierināta ar filmu. Mēs visu darījām no tīras sirds.»

Pietiek vien paskatīties uz Dženiferas sasniegumiem kino (tuvu 30 lomām) un mūzikas (četri albumi) pasaulē, lai saprastu, ka tiešām viņa visu dara no sirds. Bet kaprīzes… Kaprīzes ir piedodamas, jo kā nekā tās ir zvaigžņu uzticamās pavadones. Un, kas zina, iespējams, ka runas par aiziešanu no šovbiznesa ir arī kārtējā kaprīze vai vienkārši atpūta, kuras laikā smelties spēku ģimenē, lai atkal atgrieztos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu