Baltijā atkal rokfestivāls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc «Rock Summer» nelāgās nāves Baltijas izmēra rokfestivāli sarukuši līdz smieklīgiem apmēriem.

Vakar aizsāktais Rabarock solās kļūt par izņēmumu, jo vēl šodien tajā uzstāsies prominenti galvenie viesi — īru rokgrupa «Therapy?».

Festivāls notiek Igaunijas pilsētā Jarvakandi, bet biļetes uz to nopērkamas arī Latvijā Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Šogad Rabarock norisinās pirmo reizi, taču festivāla organizētāji cer, ka tas būs veiksmīgs un pārtaps par tradicionālu.

Lai tā tiešām notiktu, nepietiek ar vienu igauņu atbalstu vien, tādēļ Latvijas mūzikas mīļi vēl var paspēt apmeklēt ne tikai «Therapy?» koncertu, bet arī latvju «SuperHuman», igauņu «Singer Vinger, Roovel Oobik», «Tonis Magi & Muusik Seif» un «Tanel Padar» (tas pats, kurš 2001. gadā kopā ar tumšādaino Deivu Bentonu uzvarēja Eirovīzijas dziesmu konkursā, bet tagad pievērsies pasmagai rokmūzikai) & The Sun, somu «Elakelaiset», «Kometa» un «22 Pistepirkko», kā arī vēl vienu britu — «Mesh» — uzstāšanos. Koncerti notiks uz divām skatuvēm un līdz pat pusnaktij.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu