Saulkrastos notiks atvadas no «Duets Sandra» solistes

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Otrdien plkst.11:00 Saulkrastu kapos notiks atvadas no grupas «Duets Sandra» solistes Sandras Brīnumas, vēsta ieraksts grupas dalībnieka Andra Brīnuma ieraksts sociālajā tīklā «Facebook».

Jau vēstījām, ka Decembrī duets «Sandra» paziņoja par skatuves darbības pārtarukšanu Sandras veselības problēmu dēļ, bet februārī grupas sociālajos profilos lasāma sēru vēsts par solistes aiziešanu mūžībā. Kā liecināja informācija sociālā projekta «Motus Vita» mājaslapā - Sandru piemeklējusi smaga un reta slimība - amiotrofiskās laterālās sklerozes (ALS) jeb multiplā skleroze.

Kā liecināja mūziķa Andra Brīnuma teiktais žurnālam «Kas Jauns» pašā gada sākumā, apjaušot Sandras Brīnumas smago stāvokli, jau ticis atrasts solistes pagaidu aizvietotājs. «Tagad vairs nav kā agrāk, viss ir daudz citādāk,» jau janvāra sākumā atzinis Andris. Grupu piemeklējušas lielas problēmas, jo koncertu esot daudz mazāk. Klienti – uzzinājuši, ka nedziedās pati Sandra – koncertus atsakot, kaut līdz tam esot bijis jāmuzicē piecos līdz desmit koncertos nedēļā.

«Ir teiciens, ka neaizvietojamu cilvēku nav, tomēr tagad skaidri redzams, ka šis teiciens ir maldīgs, vismaz attiecībā uz mūsu grupu,» žurnālam noteicis Andris Brīnums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu