«Fonofest» piedāvā skeitborda sacensības frakā – «oficiāli*»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9. un 10. jūlijā esi aicināts «FonoFest’ā» ierasties savā smalkākajā frakā ar skeitbordu, lai ievāktu messem sub pinum jeb ražu zem priedes. Arī šogad norisināsies skeitborda sacīkstes.

Šogad festivālā ir sagādāts īpašs pārsteigums visai skeitborda saimei - ar «Zelta Zivtiņas» palīdzību «FonoFestā» varēs ieskeitot pārmaiņas pēc nevis minirampā, bet gan kārtīgā boulā. Līdzšinējās rampas konstrukcijas transformāciju nevarēs nepamanīt.

Īpaši skeitbordam veltītu repertuāru sacensību laikā spēlēs grupa «Leystein», savukārt par pārējo mūziku gādās modīgais žurnāls «Veto». Programmā ir paredzētas balvas no «Etnies», «Zelta Zivtiņas» un «Happy Herbal Harvest». Īpaša balva arī tiks vislabāk ģērbtajam skeiterim vai skeiterei.

Otrās dienas programmā: «Skeitlab» rītarosme. Egons Avots stāstīs un rādīs praktiskus un nepraktiskus padomus par un ap skeitbordu.

Vairāk informācijas: «fonofest.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu