Festivālā «Saldus Saule» būs bērnu bezmaksas koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Saldus Saule» vienmēr ir bijis festivāls visai ģimenei, tāpēc šogad ir īpaši padomāts par festivāla vismazākajiem apmeklētājiem, rīkojot «Druvas Saldējuma» bērnu koncertu!

Koncertā uzstāsies vokālās studijas «Aprīļa pilieni» audzēkņi ar dziesmām un dejām, un Jānis Narkevics juniors, bet koncertu vadīs un apmeklētājus izklaidēs dziedošā Sudmaļu ģimene no Liepājas, kas aicinās bērnus un viņu vecākus jautrās rotaļās. Par jautrību un dažādiem pārsteigumiem rūpēsies arī «Cēsu alus» labsirdīgais ruksis «Limpo», aktīvākie varēs izbaudīt Latvijas vadošo rotaļu laukumu izgatavotāju - «Annels» atrakcijas, bet visi pārējie – garšīgāko saldējumu pasaulē – «Druvas saldējumu».

Bērnu koncerta laikā darbosies arī īpaša «Annels» radošā darbnīca, kur visi tiks aicināti uzzīmēt vai izveidot savu sapņu atrakciju un piedalīties konkursā. Labāko darbu autori tiks apbalvoti, bet pēc konkursa no uzvarētāja skices tiks veidota jauna atrakcija.

Ieeja bērnu koncertā bez maksas.

Atgādinam ka vakara un nakts koncertos uzstāsies «Gorky Park» mūziķi, «Credo», «Linga», «Opus Pro», «Mr. Rally», «Dzelzs Vilks», «COLT», «ARM AND SOUND», «Leģions», «Gain Fast», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Tā, Tā, Tā», Aisha un daudzi, daudzi citi. Pusnaktī debesis izgaismos krāšņs salūts.

Biļetes iepriekšpārdošanā par zemāku cenu uz festivāla «Saldus Saule» vakara un nakts koncertiem ir nopērkamas visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu