Zvaigžņu parāde Pērnavā turpinās: Martin Garrix, «Deadmau5» un «Clean Bandit»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Baltic» festivāls šogad turpina priecēt ar mākslinieku izziņošanu, kuri no 3. līdz 5. augustam uzstāsies skaistajā Pērnavas pludmalē. Jau izziņotajām zvaigznēm Armin van Buuren, Alan Walker, Alesso un daudziem citiem pievienojas tāda leģenda kā «Deadmau5»;  DJ nr.1 visā pasaulē – Martin Garrix, kura atgriešanos Pērnavā jau no «Weekend Baltic 2016» gaida daudzi; Rea Sremmurd, kuru hits «Black Beatles» ieņēmis «Billboard Hot 100» topa virsotnes, «Clean Bandit», kuri iekaro topu virsotnes ar savu dziesmu «Rockabye» un pārdevuši jau vairāk nekā 13 miljonus singlu.

Mākslinieku sarakstu papildina arī tādas zvaigznes kā brazīliešu Alok, kurš ir iekritis fanu sirdīs ar savu hitu «Hear me now»; franču house mūziķis Tchami; «Radical Redemption» un «Bass Modulators» no Nīderlandes; ASV dzimušais Jauz, kā arī Alex Mattson un Proteus no Somijas. Mākslinieku sarakstā ir arī Igaunijas vietējie pārstāvji: «NOËP», «Púr Múdd», «Futuristik», Kristjan Hirmo un «MHKL».

Jau iepriekšējā nedēļā tika ziņots arī par «Brennan Heart Cheat Codes», «Kungs», «MackyGee», «Madison Mars», «Sub Focus» un «Tungevaag&Raaban» dalību festivālā.

Grandiozais «Weekend Baltic» festivāls šogad piedzīvos vairākas izmaiņas. Lielākā no tām būs festivāla teritorija, kuru šogad plānots būvēt tuvāk pilsētas molam. Plānota arī atrakciju teritorija un kempinga zona. Pērnavas pludmalē būs 3 skatuves, uz kurām kāps ap 60 māksliniekiem trīs festivāla dienu garumā.

Biļešu iepriekšpārdošana ir sākusies šodien, 13. februārī, kuras laikā iepriekš reģistrējušies festivāla apmeklētāji varēs biļetes iegādāties ar 20 eur atlaidi. Publiskā biļešu pārdošana sāksies 20. februārī plkst. 9:00 «weekendbaltic.com» lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu