Andrejsalā saplūdīs skaņa un attēls

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 12. jūnijā, plkst. 20.00 Mediju stacija Andrejsalā (Andrejostas ielā 4, elektrocehs, ēka nr. 15) piedāvā pārsteidzošu audio un video simbiozes pasākumu Visual Electronic.

Uzaicinātie mākslinieki – Evgeny Droomoff, Gastronom 22 un Sarkanais – radīs skaistu elektronisko mūziku, kas būs lielisks skaņu celiņš tai ilūziju pasaulei, ko klātesošajiem atklās vīdžeji. Dīdžeji PanBioPanika, Funkstrot un Pelmeshkin veidos savus setus kā skaņas dekorācijas, piemeklējot asociatīvu un radošu mūziku, kas atspoguļos norises ekrānā.

Iekārtojoties ērti mīkstajā dīvānā vai krēslā, varēsit vērot, kā mūzika lielajā audekla ekrānā pārtop par animācijas shēmām, atbrīvot iztēli, izpētīt frekvenču signālu, optisko blīvumu, skaņu un krāsu salīdzinājumu – ļauties pārdomām par reālo un virtuālo objektu īpašībām.

Video mākslinieki Max Voitech un Plan izmantos vizuālos paņēmienus, kas vērsti uz klausītāja iekšējās pasaules atjaunošanu un vizuālu attēlu pārvaldi, radot kustīgus attēlus gandrīz sajūtamu telpisku struktūru veidā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu