Video: Laima Vaikule populārajā Urganta šovā dzied latviski

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Piektdien, 16. jūnijā, dziedātāja Laima Vaikule kopā ar pašmāju grupu «DAGAMBA» viesojās raidījumā «Bечерний Ургант,» kur izpildīja muzikālu priekšnesumu «Par pēdējo lapu». 

63 gadus vecā Vaikule šovā tika sagaidīta ar ovācijām un aplausiem. Raidījuma laikā dziedātāja pastāstīja par savu gaidāmo festivālu Jūrmalā, kā arī izpildīja skaisto skaņdarbu kopā ar grupu «Dagamba».

Grupas līderis Valters Pūce atzīst: «Mums bija patiess gods uzstāties kopā ar Laimu Vaikuli vienā no populārākajiem televīzijas šoviem Krievijā, kur izmēģinājām ko muzikāli jaunu - savienojot Raimonda Paula dziesmu «Par pēdējo lapu» un Karla Orfa skaņdarbu «O’Fortuna». Esam īpaši pateicīgi Laimai par to, ka viņa noticēja šai trakajai idejai».

Grupas sastāvā ir čellisti Valters Pūce un Antons Trocjuks, irāņu perkusionists Hamidreza Rahbaralam, lietuviešu pianists Dainis Tenis un bundzinieks Artūrs Jermaks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu