Notiks akcija «Beach Party auto»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ceturtdien, 10. jūnijā, pulksten 17, Rīgā pie tirdzniecības centra «Spice» sāksies pasākums «Karstā Baltic Beach Party pēcpusdiena», kuras ietvaros Pludmales puika Ufo, mūziķi no grupas «Dzelzs vilks» un «Musiqq», Mārtiņš Freimanis, Olga Rajecka, režisors Kristaps Streičs apgleznos lielās tirkīzzilās pludmales čības, kā arī notiks dažādi jautri un atraktīvi pasākumi lieliem un maziem.

Šī pasākuma laikā notiks arī akcija «Beach Party Auto».

20 automašīnu īpašniekiem būs iespēja tikt pie festivāla krāsās un noskaņās aplīmētas automašīnas un ielūguma 2 personām uz šī gada festivālu «ZZ Baltic Beach Party», kas šogad svin savu desmito jubileju un notiks 3 dienas un 3 naktis no 22. līdz 24. jūlijam Liepājas pludmalē.

Visu 20 «Beach Party Auto» īpašnieki saņems uzdevumus, kuru izpilde tiem garantēs ielūgumu uz festivālu, kā arī iespēju cīnīties par titulu «Beach Party desmitgades Auto».

Akcijas dalībniekam jābūt vismaz 18 gadus šajā saulē pieredzējušam, ar autovadītāja apliecību un automašīnu savā īpašumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu