Grupa «Dodo» piedāvā noklausīties debijas albuma tituldziesmu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «Dodo» ir izveidojusies, pateicoties vienam ļoti īpašam cilvēkam. Viņa vārds ir Ģirts Koknēvičs. Dzejnieks un dziesminieks, kura emocionāli piesātinātās dziesmas vēl nesen zināja tikai šaurs, bet uzticams klausītāju loks.

Grupas «Dodo» pamatsastāvu veido četri cilvēki - dzied Ģirts Koknēvičs un Gunita Groša, akustisko ģitāru spēlē Mārtiņš Liepa (Sīmanis); sintezatorus, elektrisko ģitāru un flautu spēlē Andris Gauja (darbojas arī apvienībā «Suņa Stunda» (draugiem.lv/sunastunda). Vienā nodziesmām dzirdams arī elegantās vijolnieces Anastasijas instrumentālais sniegums.

Nenoliedzama ietekme uz «Dodo» skanējumu ir arī grupas patronam, producentam Ingum Baušķeniekam (draugiem.lv/ingusbauskenieks), kurš 2009. gada vasarā izteica iniciatīvu uzsākt darbu pie albuma ieraksta, kuru aranžēja kopā ar Andri Gauju.

Rezultātā ierakstu kompānijā «Ingus Baušķenieka Ieraksti» ir tapis «Dodo» debijas CD «Pasaule var nomirt», kas ir pieejams lielākajos mūzikas ierakstu veikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu