Zināmas «ZZ Baltic Beach Party» biļešu cenas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 25. maija, plkst. 10.00, visās «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv» sāksies festivāla «ZZ Baltic Beach Party» biļešu tirdzniecība.

3 dienas festivāla vēsturē ir jaunums, tāpēc šogad biļetes uz pirmo dienu līdz pat festivālam būs nopērkamas atsevišķi, par īpaši izdevīgu cenu. Uz festivāla otro un trešo dienu, piektdienu un sestdienu, tradicionāli biļetes varēs nopirkt gan kopā, gan arī atsevišķi.

Pirmās 1000 biļetes uz piektdienu un sestdienu maksās tikai 10 latus, bet otrais tūkstotis – 12 latus. Pēc tam divu dienu biļete uz piektdienas un sestdienas notikumiem maksās 16 latus. Savukārt, pirmās 1000 ceturtdienas biļetes būs pieejamas par ļoti īpašu cenu – 3 latiem, vēlāk tās maksās 5 latus. Tāpat kā citus gadus, arī šogad būs iespējams atsevišķi iegādāties biļetes arī uz piektdienu un sestdienu – šādā versijā biļete maksās 10 latus. Tuvojoties festivālam biļetes kļūs dārgākas.

Festivāla pirmajā dienā, 22. jūlijā, darbosies 7 no 8 skatuvēm un galvenie notikumi risināsies uz otras lielākās brīvdabas skatuves, kurai šogad dots nosaukums «Zelta Saulrietu Skatuve». Uz tās BBP pirmajā dienā uzstāsies virkne pašmāju mūziķu, kā arī īpašie viesi «Tuklan» un «DJ Sash». Deju un elektroniskās mūzikas cienītājus jau no ceturtdienas gaidīs «Beach Dance House», darbosies arī «D-Light Summer Lounge Arēna» un citas skatuves. Kopumā jau pirmajā dienā festivālā uzstāsies vairāk nekā 30 grupu, mūziķu un DJ. Par godu festivāla 10 gadu jubilejai ceturtdien apmeklētāji veidos BBP desmitgadei veltītu kopēju dāvanu sev un festivālam.

BIĻEŠU CENAS

  • CeturtdienaPirmās 1000 – 3 LVLPēc tam – 5 LVLVēlāk – dārgāk
  • Piektdiena, sestdiena (divu dienu biļete)Pirmās 1000 – 10 LVLNākamās 1000 – 12 LVLPēc tam – 16 LVLVēlāk - dārgāk
  • Piektdiena, sestdiena (vienas dienas biļete)10 LVLVēlāk - dārgāk

Tāpat kā iepriekšējā gadā, arī «ZZ Baltic Beach Party» desmitgades svinībās īpašus pārsteigumus sarūpējuši festivāla draugi – ģenerālsponsors «Zelta Zivtiņa» un sponsors «Zelta Alus».

«Lai saviem klientiem un draugiem šo vasaru padarītu par patiesi neaizmirstamu piedzīvojumu, «Zelta Zivtiņa» kā šī gada lieliskākā pludmales festivāla «ZZ Baltic Beach Party» ģenerālsponsors, arī šovasar dāvā iespēju iegādāties biļetes uz pasākumu atlaidēm. Ikviens, kurš no 1. jūnija līdz 21. jūlijam atjaunos «Zelta Zivtiņas» sarunu kredītu par Ls 7,95 un vairāk, vai arī veiks kādu darījumu «Tele2» klientu apkalpošanas centros, saņems unikālu kodu, kas ļaus iegādāties divu dienu biļetes ar četru vai festivāla pirmās dienas biļeti ar divu latu atlaidi. Jau no rītdienas «Zelta Zivtiņas» un «Tele2» klienti atlaižu kodus varēs pasūtīt arī mobilajā portālā «wap.tele2.lv»,» stāsta «Zelta Zivtiņas» zīmola vadītāja Alise Avota.

Arī «ZZ Baltic Beach Party» sponsors «Zelta Alus», kurš festivālu atbalsta jau trešo gadu, piedāvās izdevīgas atlaides. Šonedēļ pārdošanā parādīsies «Zelta Alus» četrpakas, kurās būs atrodami kuponi, kas ļaus iegādāties divu dienu biļetes ar četru vai festivāla pirmās dienas biļeti ar divu latu atlaidi. Jau šobrīd arī zināms, ka par godu 10 gadu jubilejai «Zelta Alus» sola vēl nebijušu pārsteigumu tā apmeklētājiem un organizētājiem, kas pagaidām gan vēl tiek turēts noslēpumā.

Jāpiebilst, ka «Zelta Zivtiņas» un «Zelta Alus» īpašie piedāvājumi attieksies uz divu dienu biļetēm sākot ar trešo tūkstoti, kā arī ceturtdienas biļetēm sākot ar otro tūkstoti.

Jau ziņots, ka festivāla «ZZ Baltic Beach Party» desmitgades svinības šogad norisināsies trīs dienas – no 22. līdz 24.jūlijam. Kā īpašie viesi šogad Liepājā ierodas THE RASMUS, MADCON, ATB, ZVERY, SISTEM, TUKLAN, SKIP THE USE, DJ SASH, BEDWETTERS, AUDIOSMOG, DARIO G. Savukārt par godu festivāla jubilejai, ar sensacionālu priekšnesumu, pirmo un vienīgo reizi šajā desmitgadē festivālā uzstāsies igauņu kantrī pank grupa REIGANI.

Vairāk informācijas – «beachparty.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu