Uzzini, kurš laimējis ielūgumu uz «Instrumentu» performanci «Artelī»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Apollo» un grupas «Instrumenti» veidotais konkurss ir noslēdzies un noskaidroti 3 laimīgie, kas kopā ar kādu draugu vai draudzeni varēs doties uz «Instrumentu» eksperimentālo performanci «Artelī».

Laimīgie ir:

  • Zinta Šermukšne
  • Nauris Kozuliņš
  • Laila Koluža

Uzvarētājiem informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz konkursa anketā noādīto e-pastu. ESIET MODRI!

27. un 28. maijā - uz kamerteātra «Artelis» skatuves, performancē ar nosaukumu «Insperimenti. An Intimate Experiment with Instrumenti». Šai koncertā paredzēta arī īpaša «Freaked Out» interpretācija.

Atgādinām, ka «Insperimenti» ir grupas «Instrumenti» mūziķu radīta performance, kurā apvienoti elektronikas eksperimenti, avangarda folks, baroka opera, īslandiešu tautas mūzika, kā arī latviešu mākslinieku dueta «Mareunrol’s» ekstravagantie tērpi un galvasrotas. Tie ir skaņdarbi, kas radīti ļoti savdabīgam sastāvam - klavesīns, kontrabass, elektrosintezatori, sitaminstrumenti, ērģeles, klavieres, pandas un stīgu trio.

Kas: «Instrumenti» performance «Insperimenti. An Intimate Experiment with Instrumenti», Kur: «Artelis» (Blaumaņa ielā 32, Rīga),Kad: 27. un 28. maijs,Biļetes: «bilesuparadize.lv/events/artelis_-_insperimenti»,Papildinformācija: «artelis.lv» un «instrumenti.in».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu