«Laiksne» savārījusi «Putru»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kultūras menedžmenta centrs «Lauska» nupat laidis klajā tautas mūzikas grupas «Laiksne» jaunāko disku «Putra». Savā nu jau ceturtajā ierakstu albumā «Laiksne» pievērsusies jautrajam tautas mūzikas žanram – saviesīgajām dziesmām, kuras skanējušas kopīgās pasēdēšanās, talkās un večerinkās, bet mūsdienās nepelnīti pieklusušas. Visas albuma dziesmas ņemtas no teicēju ierakstiem vai nošu pierakstiem nevien no Latvijas dažādiem pagastiem, bet pat no Sukinavas latviešu kolonijas Sibīrijā.

Pati «Laiksne» par šo disku saka: «Putrā» likām to, kas šobrīd šķiet gardākais kumoss: saviesīgās dziesmas, galda dziesmas, kas dzimst bez iepriekšēja nodoma un uzdzirkstī.

«Putras» ieskandināšana notiks Trešdien, 16.jūnijā, plkst.18.00Jaunajā Brīvdabas atpūtas parkā «Egle», Vecrīgā, Tirgoņu un Kaļķu ielu krustcelēs (tur, kur ziemā bija slidotava).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu