Igauņu dziedātāja Kerli dzirdama filmā «Alise Brīnumzemē»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā klajā nāks mūzikas izlase režisora Tima Bērtona jaunajai filmai «Alise Brīnumzemē» un tajā iekļautas arī divas igauņu dziedātājās Kerli Koivas izpildītas dziesmas, informē «Universal Music Baltics» birojs Tallinā.

Izlasē «Almost Alice» kopumā iekļautas 16 dziesmas, tostarp Kerli izpildītā «Tea Time» un «Strange» duetā ar vācu grupu «Tokio Hotel». Izlasē dzirdami arī tādi izpildītāji kā Avrila Lavinja, Pīts Vencs, «Franz Ferdinand», «Wolfmother», «The All-American Rejects», «Owl City», «Metro Station», «3OH!3» un citi.Izlasē iekļauta arī dziesma no Disneja 1951.gada animētās filmas «Alise Brīnumzemē» – Roberta Smita izpildītā «Very Good Advice».Filmā «Alise Brīnumzemē» galvenajās lomās filmējušies Džonijs Deps un Anna Hateveja. Pirmizrāde Latvijā paredzēta 5.martā.Igauņu dziedātāja Kerli vērīgākajai latviešu publikas daļai ir pazīstama kā konkursa «Fizz Superstar» uzvarētāja 2002.gadā. 2006.gadā viņa noslēdza līgumu ar «Universal Music Group» ietilpstošo ASV izdevniecību «Island Def Jam» un 2008.gadā izdeva albumu «Love Is Dead». Albuma dziesmas rakstījusi pati Kerli sadarbībā ar Lesteru Mendezu (Šakira, Nellija Furtado) un Gaju Čambersu (kādreizējais Robija Viljamsa hitu autors). Pērn viņa saņēma Eiropas balvu «European Border Breakers Award».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu