Raiskums jau tiek gatavots grandiozajai Līgo nakts ballei

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Uzsākti vērienīgi sagatavošanas darbi grandiozajai Līgo nakts ballei «Līgo Raiskumā jeb ielūdz Labvēlīgais Tips», kas 23. jūnijā Pārgaujas novadā pie Raiskuma ezera netālu no Cēsīm pieskandinās visu apkārtni.

Trīs skatuves un 1 400 m2 juma ir tikai daļa no apjomīgā darba, kas jāpabeidz līdz rītvakaram. Līgošana sāksies plkst. 20.00, ieeja pasākuma teritorijā būs no plkst. 19.00, un plašā ballēšanās programma turpināsies līdz pat rītam. Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs. To cena no 21. jūnija Ls 4, bet pasākuma dienā - Ls 5. Bērniem līdz 10 gadu vecumam - ieeja bez maksas. Ieeja pasākumā bez maksas, uzrādot personu apliecinošus dokumentus, būs arī visa vecuma Līgām un Jāņiem.

Ka ziņots iepriekš, būs «Lielā skatuve», kur namatēva lomu pildīs Fredis ar Labvēlīgo Tipu, pēc ilgāka pārtraukuma atkal kopā uzstāsies duets Ance Krauze un Normunds Rutulis, publiku priecēs Andris Ērglis ar savu pavadošo grupu, un mazliet romantikas pasākumā ieviesīs grupa Putnu balle. Par atrakcijām «Aldara krogā» rūpēsies krodzinieks Ufo un savas populārākas šlāgermūzikas dziesmas izpildīs Apvedceļš, Gunārs Meijers, Žoržs Siksna un Ufo grupa. Savukārt «Četri Balti Krekli” diskotēkā, kas visos pasākumos bijusi populārākā pulcēšanās vieta, publiku izkustinās DJ Kaspars Markševics un DJ Jax, atskaņojot 100-% latviešu deju. Tādējādi ko savai gaumei atbilstošu visas nakts garumā Raiskumā atradīs visdažādākā vecuma līgotāji. Pasākums tiešraidē visas nakts garumā tiks atskaņots Radio SWH ēterā. Pasākuma norises teritorijas apkārtnē būs izveidotas gan plašas autostāvvietas, gan telšu apmetņu vietas. Informācija par telšu vietu rezervācijām un teritorijas kartes pieejamas «pargauja.lv», savukārt «draugiem.lv/raiskums2010» pieejama informācija par sabiedriskā transporta kustībuas laikiem no Rīgas.

«Līgo Raiskumā jeb ielūdz Labvēlīgais Tips» būs grandiozs pasākums, kurā dzirkstīs atkalredzēšanās prieks, neizpaliks Līgo svētku rituāli, un gaisā virmos gada visīsākās nakts maģiskums. «Aldaris» pasākuma viesus iepriecinās ar alus degustāciju, tostarp ar «Aldaris» gādību līgotājiem būs iespēja satikt Latvijā iemīļotus aktierus, kuri rūpēsies par dažādām izklaidēm, kas pagaidām tiek turētas noslēpumā. Līgošana Raiskumā ietvers gan nopietnas, gan ne tik nopietnas izdarības, netrūks arī citu vasaras saulgriežu atribūtu – meiju, ugunskuru, ozollapu vainagu; bufetēs varēs iegādāties tradicionālos Jāņu gastronomiskos labumus – ķimeņu sieru un alu; kā arī būs dažādi pārsteigumi. Arī Jāņuzāles vainagu pīšanai nebūs nekur tālu jāmeklē.

Lustīgu līgošanu un uz tikšanos Raiskumā pie Cēsīm!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu