Slavenā akordeoniste Ksenija Sidorova atklāj patiesību par savu «glancēto dzīvesstilu»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pašmāju akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga, kura uz laiku ieradusies Latvijā, lai uzstātos uz Dzintaru koncertzāles skatuves, intervijā atklāti pastāstījusi, kā īstenībā izskatās viņas dzīve un kā tā atšķiras no viņas šķietamā «glancētā dzīvesstila».

«Tās visas ir ilūzijas. Man, protams, patīk skaistas kleitas un, cik vien varu atļauties, pērku. Taču tāpat dara vairums sieviešu. Ceļos sešos no rīta, lai kopā ar vīru pabrokastotu un lai mēs vismaz nedaudz varētu pabūt kopā. Viņš iet uz darbu, es lienu atpakaļ gultā. Kad ceļos, izskatu e-pastus, nodarbojos ar sportu un tad daudzas, daudzas stundas spēlēju. Visu dienu pavadu mūzikā. Ja man prasītu, cik stundu spēlēju, es pat vairs nevarētu atbildēt. [..]

Runājot par glancēto dzīvesveidu... Cilvēki apskauž iespēju ceļot pa pasauli un netic, ja saku, ka man tas riebjas. Bet tā ir balta patiesība - man nepatīk ceļot. Smagais akordeons, neskaitāmi smagi čemodāni. Ceļoju viena, esmu nostiepusies līka, un tur nav nekāda glamūra,» sarunā ar žurnālu «Ieva» stāstīja mūziķe.

Tāpat viņa izdevumam atklāja, ka viņai patīk vienkāršība visās jomās: «Ir jau jauki paskatīties uz «Instagram» dzīvesstila bildēm, taču daudz labāk man patīk svētdienas pēcpusdiena vecmammas dārzā. Cepam šašliku, spēlējam volejbolu, daudz sarunājamies, un es esmu laimīga.»

Ksenija ir precējusies ar Ar Hosē Luisu, ar kuru kopā pavadījusi jau trīs gadus – lai gan abiem nācies daudz ceļot, pāris par savām mājās sauc saulaino un silto Spāniju. Abi savulaik iepazinušies draugu lokā un saderinājušies vien pēc trīs mēnešiem draudzības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu