Normunds Rutulis uz «Origo Summer Stage» liek dāmu sirdīm pukstēt straujāk

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien, 10.augustā, plkst. 18:00 uz «Origo Summer Stage» skatuves bija dzirdamas dziedātāja un mūziķa Normunda Rutuļa dziesmas no jaunā albuma «Vēl viens laimīgs rīts» un retāk dzirdētās iepriekšējo albumu kompozīcijas.

Šī gada maijā tika izdots Normunda Rutuļa devītais solo albums «Vēl viens laimīgs rīts», kura muzikālo materiālu veido divpadsmit Ingus Feldmaņa dziesmas Jāņa Ķirša aranžijā.

«Un atkal lieku jaunu bildi iekšā! Tas ir tik labi, ka man ir iespēja dreifēt starp mūzikas žanriem un nebūt piesaistītam vienam uz mūžu. Mēdz sacīt, ka katrs nākamais mākslinieka darbs ir labāks par iepriekšējo. Šī tēze darbojas arī šajā gadījumā. Te jūtams mans briedums, un tajā paša laikā - jauneklīgums. Iespējams, kādā brīdī šķitīs, ka esmu kļuvis mazliet svešāks, tomēr romantiku pazaudējis neesmu. Galvenais - esmu mūzikā, kas mani dara laimīgāku,» par jauno albumu stāsta Normunds Rutulis.

«Origo Summer Stage» aicina klausītājus sekot līdzi koncertprogrammai mājaslapā www.summerstage.lv un doties klausīties koncertus gan laukumā pie t/c «Origo», gan restorānu un kafejnīcu vasaras terasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu