Gaidāms «Oranžo Brīvdienu» balagāns cauri Eiropai

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 7. līdz 31. jūlijam latviešu turbofolka grupa «Oranžās Brīvdienas» (OB) dosies «Ceļojošā Balagāna tūrē 2010» līdz pat Atlantijas okeānam ar koncertiem festivālos un klubos Vācijā, Nīderlandē, Beļģijā, Francijā, Čehijā, Lietuvā un Latvijā.

Šis brauciens ir OB 10 gadu jubilejas svinību kulminācijas pasākums, tāpēc grupa ne tikai koncertēs, bet arī nedēļu Francijā filmēs videoklipu kādai no grupas jaunajām dziesmām. Svinības solās būt vērienīgas, jo tūres oficiālais sponsors ir «Džoņa mājas vīns», kas grupai un pavadošajam sastāvam dāvina cisternu ābolu sidra.

OB trombonistam Maksim šis būs pirmais tālākais izbrauciens ar grupu, ja neskaita koncertus Igaunijā ar sologājienu uz Krieviju. Maksis visai optimistiski izsakās par gaidāmo ceļojumu: «Mani nebaida iespējamās neērtības tūres laikā, jo kopā tiks pavadīts mēnesis lieliskā draugu kompānijā, kas arī ir pats galvenais.»

Visu šo gadu OB ir raženi strādājuši pie jaunu dziesmu radīšanas, kas tiek arī regulāri ierakstītas, līdz ar to pēc atgriešanās no Eiropas ir gadāms ne tikai jauns videoklips, bet arī labāko dziesmu apkopojums suvenīra formātā.

Pēdējā atrādīšanās pirms brauciena pašmāju publikai notiks 2. jūlijā NabaKlab, Rīgā festivāla «SKAposts» ietvaros. Kā arī tūres noslēdzošais koncerts paredzēts sestdienā, 31. jūlijā festivālā «Zvērā».

Visām tūres aktivitātēm būs iespējams sekot līdzi:«twitter.com/oranzas»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu