«ZZ Baltic Beach Party» pārsteigums - «The Flying Bulls»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Festivāla «ZZ Baltic Beach Party» ar lielu prieku un sajūsmu dara zināmu, ka 10.dzimšanas dienas svinībās, kā jau svētkos pienākas, gaidāms pamatīgs pārsteigums – vērienīgs un krāšņš aeroakrobātikas šovs «The Flying Bulls», kura laikā virs Liepājas pludmales tiks izpildīti neredzēti triki, dažam labam apmeklētājam liekot pārsteigumā norīt kokteiļa salmiņu.

«The Flying Bulls» čehu komandas sastāvā ir trīs vīri – Miroslavs Kreici, Jirži Sallers un Jirži Vepreks, kā arī viņu vadītāja, Radka Mahova, kura ir vienīgā sieviete pasaulē, kas vada aeroakrobātikas komandu.

Komanda «Flying Bulls» savus trikus veic ar četrām «Zlin Z50» lidmašīnām, priekšnesums ilgst apmēram pusstundu.

«Flying Bulls» turpina labākās čehu aeroakrobātikas tradīcijas, tās pirmsākumi ir meklējami 1960. gados, kad komanda ar nosaukumu «Box Trener» pārstāvēja bijušo Čehoslovākiju. 1998. un 1999. gados komanda ieguva Grand Prix Pasaules čempionātā aeroakrobātikā.

Kopš 2001. gada aeroakrobātikas komandu atbalsta Red Bull un tā startē ar nosaukumu «The Flying Bulls Aerobatics Team».

Pagaidām tikai Radka ar saviem vīriem zina, kādas individuālās un komandas triku kombinācijas sagatavotas festivālam «ZZ Baltic Beach Party». Ikvienam apmeklētājam būs iespēja baudīt lielisko šovu virs jūras iepretī festivāla teritorijai sestdien, 24. jūlija vakarā.

Vairāk informācijas: «flyingbulls.cz» un «redbull.lv».

Festivāla «ZZ Baltic Beach Party» desmitgades svinības Liepājā pašā jūras krastā notiks no 22. līdz 24. jūlijam. Vairāk par festivālu internetā meklē «balticbeachparty.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu