Video: Ģirts Ķesteris pārgriež sev vēnas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Grupa RYGA, kura nesen laida klajā savu debijas albumu «Catch Her Groove», kā arī uzstājās festivālos «Saldus saule», «Laba daba» un «LĪVIfest», un ir jau pazīstami ar saviem provocējošajiem dziesmu video, laiž klajā jaunu un izaicinošu dziesmas «Give Me Your Love “ filmiņu.

Dziesma ir ieķļauta Dž. Dž. Džilindžera režisētās «Dailes teātra» izrādes «Bannija Manro nāve» skaņu celiņā. Par mūziku šai izrādei grupas līderis Mārcis Judzis tika nominēts šī gada «Spēlmaņu nakts» balvai un ir saņēmis lieliskas recenzijas un atsauksmes no mūzikas profesionāļiem. Jaunajā klipā dalību ņem «Dailes teātra» aktieri Ģirts Ķesteris, Ieva Segliņa un Kaspars Zāle (velna lomā).

Mārcis Judzis: «Šī stāsta galvenais varonis ir velns! Viņš ir uzdevumu augstumos un ir izvēlējies divus kandidātus.

Pats nelabais, patiesībā, ir apveltīts ar labu humora izjūtu un dejot prasmi, un, droši vien, tādēļ uz viņa dakšām viegli uzduras klienti. Viņam līdzi ir arī burvju zālītes, kuras izraisa halucinācijas, kas ir tik spēcīgas, ka žirafes sāk skriet!

Šis nav no tiem mīlas stāstiem, kas beidzās ar palaistu baltu balodīti kāzu ceremonijā, bet ar ģitāras solo uz velna dakšām paša velna izpildījumā, jo viņš savu darbiņu ir godam paveicis un apmierināts dodas tālāk meklēt jaunus, viegli ietekmējamus, vājus, nogurušus, sevi izsmēlušus, sadegušus, oligarhu apspļaudītus kandidātus, jo tie viņam ir pa zobam. Varbūt viņš ir sanitārs, kurš neļauj sēt tālāk nogurušu un nomocītu cilvēku sēklu?»

Video klipa autors ir Artis Dzērve, kurš veidoja arī iepriekšējo grupas RYGA dziesmas «Bunny Munro Waltz» videoklipu, kuru pavisam nesen savā ēterā rādīja arī Vācijas TV kanāls «3sat». Un tas nenotika nejauši. Šī gada beigās sadarbībā ar kompāniju «Rough Trade» grupas albums tiks izdots un izplatīts arī Vācijā, Austrijā un Šveicē. Pašlaik rit sarunas arī par grupas turneju Vācijas klubos albuma izdošanas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu