Harijs Zariņš 60 gadu jubilejas tūres prezentācijā laiž klajā jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Latvijas roka leģenda - ģitārists, komponists un daudzu hitu autors Harijs Zariņš trešdien, 6. septembrī, prezentēja koncertprogrammu «Tu un es», kuru radījis par godu savai 60. jubilejai, kā arī laida klajā jaunu dziesmu.

«Tūre būs manas jubilejas svinības, uz kurām esmu uzaicinājis savus mīļākos dziedātājus, kas, protams, ir arī mani draugi: Aiju Andrejevu, Dināru Rudāni, Antru Stafecku, Alex, Jānis Buķelis (Buks) un, protams, grupu «COLT»; svinēsim arī Ata Ieviņa 30 gadu jubileju. Tas nozīmē, ka koncertā klausītāji varēs dzirdēt dažādus neparastus, interesantus un nebijušus duetus, taču tas lai paliek noslēpums, jo - nav vērts atklāt visas kārtis,» par gaidāmo tūri stāsta HarijsZariņš.

Koncertā, protams, skanēs tās dziesmas, kurām Harijs lielākoties ir mūzikas un vārdu autors: «Tu un es», «Rozā lietus», «Pēdējā pietura», «Šonakt» u.c., bet būs arī dziesmu pirmatskaņojumi, kas radīti speciāli šai koncerttūrei. «Mūsu iepriekšējā koncerttūre «Mīlas rokbalādes» pārliecināja par to, ka cilvēkiem patīk rokbalādes, ko izpilda dažādi dziedātāji. Savukārt šajā tūrē neskanēs tikai rokbalādes vien, bet arī šis tas «roķīgāks»; būs pārsteigumi un īpašie viesi,» saka mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu