«Z-Scars» atgriežas Latvijas populārās mūzikas apritē

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pēc aptuveni gadu ilgas pauzes Latvijas populārās mūzikas apritē atgriežas grupa «Z-Scars». Grupa ir sākusi darbu pie jauna albuma, kurā no aptuveni 40 skicēm tiks atlasītas tās 10 dziesmas, kuras grupa «Z-Scars» iekļaus albumā.

Ņemot vērā to, ka grupa «Z-Scars» ir radījusi 10 dziesmas, kas dažādās Latvijas radiostacijās ir ierindojušās pozīcijā nr.1 un ieguvušas klausītāju atzinību, grupa ir nolēmusi 2011.gada 3.februārī izdot labāko dziesmu izlasi, ar ko Z-Scars atzīmēs savu 10 gadu pastāvēšanas jubileju. Tieši 2001.gada 3.februārī «Z-Scars» uzstājās pirmo reizi klubā «Metro» un kopš šī koncerta grupa ir sniegusi jau ap 500 koncertu Latvijā.

Pēdējā «Z-Scars» uzstāšanās notika 27.martā, Bredfordā (Anglija), taču Latvijā grupa uzstāsies jau 16.jūlijā, klubā «Četri Balti Krekli», kā arī 24.jūlijā «Baltic Beach Party».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu