Deviņus mēnešus pēc nāves laista klajā jauna Džordža Maikla dziesma

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

7. septembrī pirmizrādi piedzīvoja pērn aizsaulē aizgājušā grieķu izcelsmes britu dziedātāja Džordža Maikla dziesma «Fantasy», kurai nākt pasaulē palīdzēja producents Nīls Rodžers.

«Aicinājums strādāt pie Džordža Maikla dziesmas bija viens no lielākajiem pagodinājumiem manā mūžā. Es biju viņa dzīvojamā istabā Londonā, 2016. gada 23.decembrī. Es aizlidoju mājās 24. decembrī, un gaidīju zvanu no viņa 25. decembrī. Tā vietā es saņēmu ziņu, ka viņš atrasts miris. Es biju satriekts. Ceru, ka viņš var ar mani lepoties,» paziņoja Rodžers.

«BBC Radio 2» vadītājam Krisam Evansam dziedātāja menedžeris Deivids Ostins pastāstīja, ka dziesmu bija paredzēts iekļaut albumā «Listen Without Prejudice» kā vienu no singliem, bet tā nemanīti «pazudusi ēterā».

Pirms nāves Džordžs Maikls lūdza to atjaunot, lai publiskotu kā jaunu singlu.

Kā jau ziņots, 53 gadus vecais dziedātājs tika atrasts savās mājās Oksfordšīrā, Anglijā, miris dilatācijas kardiomiopātijas ar miokardītu un aptaukotas aknas dēļ.

Maikls, kura īstais vārds ir Georgijs Kiriaks Panajotu, piedzima Londonā 1963. gadā Kipras grieķa un anglietes ģimenē. Slavu viņš iemantoja, dziedot duetā «Wham!», kuru 1981. gadā izveidoja kopā ar vidusskolas draugu Endrjū Ridžliju. Karjeras laikā mūziķis pārdeva vairāk nekā 100 miljonus albumu eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu