Divas dienas pēc «Supernovas» fināla bojā gājis The Ludvig tēvs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Picture Agency

Divas dienas pēc konkursa «Supernova 2017» fināla autoavārijā bojā gājis dziedātāja The Ludvig jeb Jēkaba Ludviga Kalmaņa tēvs Dāvis Kalmanis, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Avārija notikusi uz šosejas Rīga-Ventspils, kad dziedātāja tēvs nezināmu iemeslu dēļ esot iebraucis pretējā joslā un piedzīvojis sadursmi ar pretī braucošo kravas automašīnu.

Šobrīd esot uzsākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes un tiek noskaidroti notiekošā apstākļi.

Pēc tēva nāves The Ludvig māte viena pati audzinās četrus bērnus, divus dēlus – sešpadsmit gadus veco Jēkabu, jeb The Ludvig, deviņus gadus veco Aleksandru Klāvu un divas meitas – divdesmit gadus veco meitu Terēzi Martu un piecus gadus veco Anastasiju Dārtu.

2014. gadā The Ludvig izglāba vienu dzīvību. Vien trīspadsmit gadus vecais Jēkabs, izglāba skolasbiedru – trešklasnieku - kad puika vietējā dīķī jau bija pakļuvis zem ledus un slīka aukstajā ūdenī. Vēlāk par šo drosmīgo soli un pašaizliedzību viņš saņēma balvu «Latvijas Lepnums» kategorijā «Glābējs».

Jauko The Ludvig ģimeni varat iepazīt «Supernovas» vizītkartē:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu