«Positivus» festivāls rūpējas un atgādina - sola karstu laiku

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šajā nedēļas nogalē notiekošajā «Positivus» festivālā gaidāms karsts laiks – saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra laika apstākļu prognozi, gaisa temperatūra Salacgrīvā piektdien un sestdien sasniegs +28° dienā un +20°- +22° naktī. Pūtīs lēns mainīga virziena vējš, nokrišņi festivāla norises laikā nav gaidāmi.

Festivāla rīkotāji lūdz apmeklētājus parūpēties par saules aizsargkrēmiem un galvassegām.

«Positivus» festivāla teritorija būs atvērta no piektdienas, 16.jūlija, plkst.15.00, bet «Merrild» telšu pilsētiņa – jau no plkst.12.00. Lai neveidotos automašīnu sastrēgumi, aicinām apmeklētājus Salacgīvā ierasties pēc iespējas savlaicīgāk. Atgādinām, ka festivāla teritorijā nebūs iespējams norēķināties ar maksājumu kartēm (izņemot LB pludmales bāru), un teritorijā nebūs pieejami bankomāti, tāpēc iesakām laikus nodrošināties ar pietiekamu skaidras naudas daudzumu.

«Positivus» festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Tas ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un internetā «bilesuserviss.lv». Plānots, ka visas biļetes varēs iegādāties arī pirms festivāla. Patlaban divu dienu biļete uz Positivus festivālu maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pirms festivāla divu dienu biļete maksās Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 36,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 16.jūlijā, maksā Ls 19,00; apmeklējumam sestdien, 17.jūlijā – Ls 25,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete, pērkot atsevišķi, maksā Ls 4,50.

POSITIVUS FESTIVĀLA 2010 apstiprinātie mākslinieki:

MUSE (UK)SCISSOR SISTERS (US)UNKLE live (UK)HAPPY MONDAYS (UK)

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR (IE)ASTRO'N'OUT (LV)AUTUMN OWLS (IE)ALISE JOSTE (LV)BAD APPLES (EE)BENJI B (UK)CRYSTRAL SOUND SYSTEM (LV)DAVE STORM (EE)DJ MAMANIA & VAIPER DESPOTIN (LT)DJ RUDD + AIVA (LV)DJ QUEST & PAUL OJA (EE)DRUMMATIC TWINS (UK)EL MARS (LV)EVERYTHING IS MADE IN CHINA (RU)EWERT AND THE TWO DRAGONS (EE)GIULIA Y LOS TELLARINI (ES)HAPPYENDLESS (LT)JESSE (FI)LADY DAISEY (DE)LIE LIE SISTER (LV)KIRA KIRA (IS)MACEO WYRO (PL)MARTIN CONFUSED (LV)MONA DE BO (LV)MR. NESTOR & SANDLER MOLDER (EE)POPIDIOT (EE)PRINCE AND CROSBY (LV, US)SATELLITES LV (LV)SHORELINE (UK)SONS OF NOEL AND ADRIAN (UK)STORNOWAY (UK)SOUNDARCADE (LV)SOUTH RAKKAS CREW (US)SPB (LV)SVJATA VATRA (EE, UA)TARAS 3000 (RU)TĀ TĀ TĀ (LV)TEN BEARS (UK)TOMS GRĒVIŅŠ (LV)THE CLIMBERS (UK)THE GIN RIOTS (UK)THE MISERABLE RICH (UK)THE WOW (LV)TRIĀNAS PARKS (LV)TRAMPLĪNI (LV)ZIZZOU (LV)100 BALTAS DVĒSELES (LV)un citi

Papildus informācija: «positivusfestival.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu