Jau rīt Jānis Stībelis Dzintaru koncertzālē prezentēs jauno albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

3. septembrī, 20.00 Dzintaru koncertzālē notiks Jāņa Stībeļa jaunā albuma «Diapozitīvi» prezentācijas koncerts, kurā varēsit pirmo reizi piedzīvot jauno dziesmu pozitīvo garu un dziedāt līdzi iepriekšējo albumu populārākajām dziesmām.

Koncerta apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja būt pašiem pirmajiem, kas iegādājas jauno albumu un, vēl jo vairāk - par īpašu un ļoti pozitīvu cenu!

«Diapozitīvu» ir 12 dziesmu kaleidoskops, kas tapis gada laikā. Šis ir Jāņa Stībeļa septītais albums. Pāris albuma dziesmas, kā «Es tikai smejos», «Sirdspukstu taktī», «Dāvana – sirds» un «Pozitīvs», jau ieguvušas popularitāti un lieliski noturējušās Latvijas mūzikas topu virsotnēs. Albumā atrodamas dziesmas gan saulainajā REGGAE stilā, gan MERENGUE, gan dzirdēsit arī klasiskās balādes, dziesmas deju ritmos, kurām cauri vijās POP, JAZZ, SOUL un ROCK stili.

Darba komanda albuma radīšanā bija ļoti dzīvespriecīga – tajā dzirdēsit paša Jāņa Stībeļa vokālu un klavierspēli, jauno dziedātāju Aminatu Savadogo, saksofona guru - Gintu Pabērzu, Raimondu Macatu, kas albumā iespēlējis mutes harmonikas, Mr. drum machine - Andri Buiķi, skanīgo City Jazz Big Band, šarmanto dziedātāju Amber un pat pašu rīmu meistaru – AG, kā arī basģitāristu Oskaru Spoģi, ģitāristu Mārci Auziņu un citus viesmāksliniekus.

Albuma prezentācijas koncerts:Prezentācijas koncerts notiks divās daļās – pirmajā klausītājiem būs iespēja iepazīties ar jaunā albuma «Diapozitīvi» dziesmām, bet otrajā koncerta daļā varēsit baudīt iepriekšējo sešu albumu populārākās dziesmas.

Koncerta muzikālais sastāvs – Jānis Stībelis, Tanels Rūbens (Tanel Ruben, Igaunija) perkusijas, Raimonds Macats – piano, Mārcis Auziņš – ģitāra, Oskars Sproģis – bassģitāra, Kaspars Grigalis – bungas, Māris Jēkabsons – saksofons, Normunds Katajs-Paeglis – trompete, Artis Greckis – trombons, stīgu kvartets - Una Sedola, Līga Veilande, Kristīne Zeltkalne-Voika, Līva Plociņa, vokālistes - Ketta (Jekaterina Šarigina), Aminata Savadogo, kā arī Gospeļu kora meitenes - Kristīne Tkačuka, Antra Binde, Ieva Katkovska un arī pats D.J. Mixmaster AG.

Esiet POZITĪVI un tiekamies jau rīt Dzintaros!

internetā

Koncerta video klips:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu