Kalnciema kvartāls aicina uz internacionālām vakariņām

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

15.jūlijā Kalnciema kvartālā internacionālās vakariņas ar koncertu, no plkst. 16.00 līdz 23.00.

Pagājušo nedēļ Kalnciema kvartālā notika pirmais vakara tirgus vasaras sezonā. Neesam atmetuši domu un turpinām šo tradīciju.

Nākamajā nedēļā 15.jūlijā notiks Internacionālās vakariņas. Piedalīsies vairāki restorāni un piedāvās interesantākās lietas no savas virtuves un ēdienkartes. Ikvienam būs iespēja nobaudīt un pavakariņot jaukā gaisotnē, malkojot vīnu vai vēsu atspirdzinošu bezalkoholisko dzērienu.

Neskatoties uz jauko vakariņu klāstu būs iespēja nopirkt nepieciešamos labumus tukšajam ledusskapim vai dārza mājai. Neiztikt bez stādiem, ziediem, pinumiem un amatnieku darinājumiem.

Vakarā ap plkst. 21.00 piedāvājam noklausīties jauku koncertu. Apmeklētājus priecēs Haralds Sīmanis un domubiedri.

Ideja par Haralda Sīmaņa koncerta organizēšanu mūziķiem radās aptuveni pirms pusotra gada. Īpaši šai koncertprogrammai tika izveidota talantīgu, pazīstamu mūziķu apvienība, kuri ikdienā strādā savos muzikālajos projektos. Pēc aktīvās muzikālās darbības pārtraukšanas Haralds Sīmanis pievērsies lielākoties individuālai muzicēšanai un koncertē reti, lielākoties pavadot sevi ar akustisko ģitāru un ērģelēm. Ar atsevišķiem koncertiem parasti uzstājas ārpus Rīgas – baznīcās un kultūras centros.

Tādēļ šis koncerts, kā papildinājums diviem klubā "Artelis" notikušajiem koncertiem 2009.gada oktobrī, būs vēl viena reta iespēja dzirdēt mākslinieku muzicējam Rīgā. Koncertā skanēs Haralda Sīmaņa kompozīcijas no dažādiem laika posmiem, mākslinieka populārākie un iecienītākie skaņdarbi. Koncertprogramma ilgst aptuveni 75 minūtes.

Koncertā piedalās: Haralds Sīmanis, Ieva Akurātere, Ilze Grunte, Zane Šmite, Andris Grunte, Matīss Akurāters.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu