Festivālā «Save The Summer» uzstāsies Ferijs Korstens

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dalību deju mūzikas šovā «Save The Summer» apstiprinājis Ferijs Korstens (Ferry Corsten) - viens no populārākajiem un atzītākajiem elektroniskās deju mūzikas DJiem.

Ferijs Korstens ir saņēmis gada labākā producenta titulu «Ericsson Music Awards», labākā Trance DJ titulu «Ibiza DJ Awards» un jau desmit gadus atrodas «DJ MAG top 100» pirmajā desmitniekā, šobrīd ieņemot augsto 7. pozīciju. Kopš DJ karjeras sākuma 1990. gadā holandiešu mūziķis saņēmis vairākas balvas par labāk pārdotajiem albumiem, teju duci Zelta singlu un neskaitāmus citus apbalvojumus.

Jau ziņots, ka pirmās 1000 biļetes par īpašu cenu - Ls 8 - uz grandiozo deju mūzikas festivālu «Save the Summer» būs pieejamas «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās no ceturtdienas, 15. jūlija. 3. septembrī, Arēnā Rīga uz «Save The Summer» skatuves kāps arī DJ MAG Top 100 15. pozīcijas īpašnieks Andy Moor, hita «Destination Calibria» autors Alex Gaudino, dīdžejs- vokālists JD Davis. Savukārt Lietuvas labākais dīdžejs Ignas un Latvijas populārākais dīdžejs un kluba «Essential» personības Kaspar Kondrat pasākuma apmeklētājiem piedāvās īpašu back-2-back setu.

Kopumā pasākumā darbosies vismaz četras skatuves - Main Floor, Techno Room, Lounge Zone un European Hit Radio Stage. Pasākumā piedalīsies vairāk kā 20 elektroniskās deju mūzikas mākslinieki no Lielbritānijas, Nīderlandes, Beļģijas, Itālijas, ASV, Latvijas, Lietuvas un citām pasaules valstīm .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu