«Positivus» fanu reiss – festivāls jau ceļā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šajā nedēļas nogalē no Rīgas uz Salacgrīvu – «Positivus» festivāla norises vietu – un atpakaļ dosies «Positivus» fanu reiss, jau Rīgā un pa ceļam piedāvājot atraktīvu izklaides programmu.

Ar pulcēšanos piektdien, 16. jūlijā 17.30 pie tirdzniecības centra «Domina Shopping» Rīgā aizsāksies «Positivus» fanu reiss – izklaides pasākums ar iespēju apmeklēt šīs vasaras iespaidīgāko muzikālo notikumu Latvijā «Positivus» festivālu Salacgrīvā. Fanu reiss atpakaļ uz Rīgu plāno doties naktī no sestdienas uz svētdienu plkst. 1.30. Reiss atradīsies festivāla stāvvietā, otrpus Via Baltica šosejai - pretī festivāla norises vietai (neskaidrību gadījumā zvaniet - 26154955).

Pulcēšanās vietā fanu reisa dalībniekus un citus interesentus sagaidīs fanu reisa pavadoņi – pozitīvi pašmāju mūziķi un mūzikas pazinēji, biznesa augstskolas «Turība» karsējmeiteņu komanda un «Zelta Zivtiņas» ģimene, lai iesaistītu atrakcijās un konkursos, savukārt ceļā gan turp, gan atpakaļ fanu reisa vadītāji sniegs muzikālus priekšnesumus, vadīs konkursus un palīdzēs uzzināt vairāk par Positivus festivālu. Tāpat ceļā bez papildus maksas būs pieejams «Tuborg» alus un citi dzērieni.

Biļetes uz fanu reisu ierobežotā skaitā vēl ir pieejamas «Biļešu Servisā», cena – sākot ar 6 Ls vienā virzienā un 12 Ls abos virzienos. Organizatori aicina laikus nolemt par nokļūšanu Salacgrīvā, un aicina pievienoties fanu reisā, tādējādi izvairoties no sava transportlīdzekļa vadīšanas sastrēgumos un karstumā un iegūstot iespēju ar pozitīvām emocijām uzlādēties jau ceļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu