«A Hawk And A Hacksaw» dosies ēteru pārgājienā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pirms šodien, 20.jūlijā, gaidāmā koncerta «Dirty Deal Café» mūziķi no apvienības «A Hawk And A Hacksaw» dosies nelielā pārgājienā pa vietējo radiostaciju studijām.

Vispirms, laikā no 18.20 līdz 19.20 Džeremijs Bārnss (Jeremy Barnes), Hetere Trosta (Heather Trost) un viņus šajā Eiropas turnejā pavadošie trompetists Sems Džonsons (Sam Johnson) un perkusionists Isa Malufs (Issa Malluf) viesosies radio «NABA» studijā, lai sniegtu nelielu interviju. Stundu vēlāk, laikā no 19.20 līdz 20.00, kvartets plāno būt jau «Radio 101» stiklotajā trapecē Elizabetes un Brīvības ielas stūrī. Runā, ka Toma Grēviņa ētera laikā mūziķi ne tikai runās, bet arī nospēlēs kādu skaņdarbu…

Kā ziņots iepriekš, šodien, 20.jūlijā, «Dirty Deal Café» (Maskavas 12-k2) savu pirmo koncertu Baltijas valstīs sniegs viena no ievērojamākajām mūsdienu tautas jeb folk mūzikas apvienībām «A Hawk And A Hacksaw».

Biļetes nopērkamas «bezrindas.lv», to cena šobrīd – Ls 8.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu