«One Glimpse Away» piesaka sevi Latvijai ar jaunu singlu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«One Glimpse Away» piesaka sevi Latvijai ar singlu «Alive» un sola rudenī atbraukt arī uz Latviju, pa ceļam viesojoties Somijā, Igaunijā un Lietuvā. Šeit ir redzams arī nesen tapušais «Alive» videoklips, kurš tika uzņemts Jekaterinburgā «PV» kluba telpās un mistiskā pludmalē netālu no pilsētas.

«One Glimpse Away» ir spēcīgs trio, kura mūziku varētu raksturot kā alternatīvu grandž roku. Sākotnēji «One Glimpse Away» ir dibināti 2009.gada jūlijā, Jekaterinburgā, Krievijā, taču tagad jau rupa skatās uz tālāku sadarbību ar mūziķiem no Baltijas valstīm. 2009.gadā grupa izdeva EP, kurš sastāv no 7 dziesmām. «One Glimpse Away» izdotais EP guva pozitīvas atsauksmes nevien savā dzimtenē, bet arī citviet pasaulē. Līdz šim brīdim «One Glimpse Away» ir spēlējuši ar dažnedažādām pašmāju un ārzemju grupām. Dotajā brīdī grupa strādā pie albuma tapšanas, kurš ir gaidāms šoruden. Bet pagaidām «One Glimpse Away» jums nodod vērtēšanai savu singlu «Alive».

Ar sveicieniem no Jekaterinburgas - «One Glimpse Away».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu