Rīgā viesosies pasaulē atzīti un iecienīti Salsas deju pasniedzēji

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alvils Strīķeris

Latvijas Salsas federācija un kustību studija «studioX1» no šī gada 13. līdz 15. augustam organizē Latvijas Salsas Festivālu 2010, kas norisināsies jau 7. reizi. Festivālā paredzēta plaša programma gan dejotājiem ar zināšanām, gan iesācējiem. Speciāli uz festivāla laiku Rīgā viesosies tādi pasaules klases deju pasniedzēji, kā Anita Lombardi (Itālija), Pedro Gomez (Kuba/Itālija), Frank Santos (Dominikānas Republika), Carlos Correa (Kuba/Somija), Junior (Brazīlija/Brisele) un citi.

Festivāla programma paredz plašas aktivitātes un nodarbības pie pasaulē atzītiem un iecienītiem Salsas pasniedzējiem. Iesildīšanās uz Latvijas Salsas Festivālu 2010 pirmo reizi Pasaules Salsas festivālu vēsturē notiks sporta spēlēs Viduslaiku stilā, kurās dalībniekiem būs iespēja piedalīties autentiskos 13.-16.gs sporta veidos. Festivāla ietvaros trīs dienu garumā tiks organizētas nodarbības IKVIENAM interesentam, vakara pasākumi ar dažādiem priekšnesumiem.

Latvijas Salsas federācijas prezidente Juta Vanaga: «Pa šiem 10 gadiem, kopš Latvijā ieviesta Salsa, esam pārliecinājušies, ka, pirmkārt, Salsu var iemācīties IKVIENS, otrkārt, Salsa ir POZITĪVISMA avots. Tādejādi varam izskaidrot vēl arvien pieaugošo Salsas popularitāti.«

Šogad Latvijas Salsas Festivāla 2010 laikā ir īpaši padomāts par ģimenēm ar maziem bērniem. Kamēr vecāki meistarklasēs apgūs jaunas Salsas deju figūras, mazuļi bezmaksas varēs rotaļāties profesionālu bērnu pieskatītāju klātbūtnē «ANNELS» rotaļu istabā, kurās notiks radošas nodarbes un galda spēles. Rotaļu istabā aicināti bērni no 4 gadu vecuma, iepriekš piesakoties.

Uz Latvijas Salsas festivālu aicināti visi, kas vēlas izbaudīt ko pavisam jaunu un protams visi, kas vēlas celt savu dejotprasmes līmeni profesionālu un pasaulslavenu pasniedzēju vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu