Festivāls «Saldus Saule» izziņo nākamā gada norises datumus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Nevienam nav noslēpums, ka mūzikas festivāls «Saldus Saule» savā ziņā ir unikāls, kā arī vēsturiski senākais festivāls, jo kopš sava žanra brāļa «Liepājas Dzintara» 30. gadu jubilejas pasākuma, kad tika nolemts to vairs nerīkot, «Saldus Saule» ir kļuvis par vienīgo Latvijā notiekošo klasisko rokfestivālu.

Festivāla organizatori šobrīd ved pārunas ar vairākām pasaules slavu guvušām mūzikas grupām par to uzstāšanos nākamā gada «Saldus Saulē» un atklāj, ka nākamgad uzstāsies vismaz divi ārzemju viesi.„Saldus Saule 2011” notiks divas dienas - 2011. gada 8. un 9. jūlijā Kalnsētas parka teritorijā. Ir zināms, ka festivāla teritorija tiks paplašināta, tai pievienojot vēl vienu pļavu, kurā tiks izveidota telšu pilsētiņa, peldvieta, kā arī vairākas kafejnīcas.

Neraugoties uz faktu, ka šī gada 10. jūlijā notika Dziesmu svētki, Zvejnieksvētki un Bauskas Country Festivāls, uz «Saldus Sauli 2010» ieradās gandrīz 12 000 apmeklētāju. Festivāla organizatori ir pārliecināti, ka nākamgad «Saldus Saules» apmeklētāju skaits vismaz divkāršosies! Uz pavisam neilgu laiku apgrozībā ir laistas «Saldus Saule 2011» divu dienu ieejas biļetes par pazeminātu cenu, t.i., par 15,- Ls. Šāda biļešu cena saglabāsies vien līdz brīdim, kad organizatori nosauks pirmos lielos viesmūziķus! Biļetes ir nopērkamas visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu