Pirmo reizi Rīgā notiks lielo leļļu - talismanu gājiens

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

21. augustā Rīgas Svētku ietvaros notiks pirmais Lielo Leļļu - Talismanu Gājiens. Gājienā piedalīties aicinātas visas Latvijā esošās lielās lelles un talismani, lai, ejot pa Vecrīgu, iepriecinātu gan lielus, gan mazus skatītājus.

Lielo Leļļu - Talismanu gājiens noslēgsies 11. novembra Krastmalā, kur ikvienam būs iespēja nobalsot par atraktīvāko un mīļāko lelli, kā arī satikt visus gājiena dalībniekus un pat nofotografēties ar tiem. Gājiena sākums plānots plkst. 12.30, bet Krastmalā lielās lelles pulcēsies no plkst. 13.00 līdz 14.00.

Lielo Leļļu – Talismanu gājiena idejas autore ir veikaliņa «Grāmatu Karuselis» īpašniece Elīna Purlāce. «Ikdienā darbojoties mūsu veikaliņā, redzam, ka prieks un pozitīvas emocijas ir svarīgas ikvienam - gan mazajiem, gan arī viņu vecākiem. Manuprāt, Lielo Leļļu – Talismanu gājiens ir viena absolūti pozitīva ideja un es gribu cerēt, ka šis gājiens kļūs par ikgadēju tradīciju», stāsta idejas autore.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu