Izsludina Laura Reinika dziesmas «Es skrienu» remiksu konkursu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kompānija «Mikrofona ieraksti» sadarbībā ar «Latviešu Radio» raidījumu «Latviešu klubu mūzikas stunda» (dzirdams katru piektdienu plkst. 18.00), izsludina remiksu konkursu Laura Reinika aktuālajai dziesmai «Es skrienu».

ŠEIT

Jevgeņijs Kisins

Konkursa balvās: «Lady GaGa» limitētais remiksu albums un publicitāte no ierakstu kompānijas «Mikrofona Ieraksti», specbalva no Laura Reinika, kā arī remiksa iekļaušana digitālajā singlā Latvijas lielākajā Mp3 mūzikas veikalā «Doremi.lv». Šī ir arī jauno deju mūzikas producentu iespēja parādīt savas spējas plašākai publikai un gūt atpazīstamību. Konkursa noslēguma datums ir 31.augusts. Labākos no remiksiem kopīgi izvēlēsies pats Lauris Reiniks, ierakstu kompānijas «Mikrofona Ieraksti» producenti un, protams, «Latviešu klubu mūzikas stundas» klausītāji balsojot par labākajiem remiksiem internetā.

Nosacījumi konkursa dalībniekiem:

DJ Reverss, «Latviešu klubu mūzikas stunda» vadītājs: «Respektēju Lauri Reiniku kā izpildītāju un arī viņa aktuālās dziesmas «Es skrienu» lielā popularitāte ir vērā ņemams fakts, kas dod iespēju ikvienam dīdžejam un klubu mūzikas producentam parādīt savas spējas plašākam klausītāju lokam. Remiksu konkursā nav stilu ierobežojuma, taču ieteiktu padomāt par remiksa tālāko pielietojumu. Laikā kad visiem ir pieejami datori, eksperimentālas skaņas, «kaut kādu» ritmu un pavadījumu var salikt visi, tomēr svarīgi ir izveidot kvalitatīvu, aktuālu remiksu, pievēršot uzmanību detaļām. Lai izdodas!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu