Samanta Tīna ieraksta duetu ar Niku Matvejevu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Spilgtā un daudzsološā LNT šī brīža aktuālā muzikālā šova dalībniece Samanta Tīna (Samanta Poļakova) no Tukuma ir studijā ierakstījusi duetu ar pazīstamo dziedātāju Niku Matvejevu.

Ieraksts notika Nika Matvejeva ierakstu studijā un bez paša komponista, dziesmas ierakstā piedalījās un ģitāras partijas ierakstīja Jānis Bukovskis no «Latvian Blues Band».

Dziesma tikai pāris dienas pēc nokļūšanas publiskā apritē ir ierindojusies populārā portāla Draugiem.lv pirmajā pozīcijā, kur tā sīvi konkurē ar pārējiem šova dalībnieku singliem.

Samanta Tīna: «Laime ir augstākais dzīves punkts, ko nekad nevar uzminēt, kad tas īsti ir sasniegts, bet var apzināties tikai tad, kad esi to jau pazaudējis…»

Arī šī dziesma ir no LNT šova kopīgā dalībnieku dziesmu albuma, kurš dienasgaismu ieraudzīs jau šo svētdien un būs pieejams visiem, kas apmeklēs svētdienas koncertu klātienē. Savukārt, ikviens, kurš vēlas jau tagad savā īpašumā iegūt visas jaunās dziesmas, var doties uz portālu «Doremi.lv».

«…Liek liktenis mums kopā stātZūd drosme,izmisums dzen bojāBet ātri paies ļaunais laiksUn atkal atplauks,Un atkal atplauks,Un atkal laimes vaigs…»

(A.Puškins)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu