«Labvēlīgais Tips» aicina uz šoviem Rīgas Kongresu namā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Kurvis» – šādu nosaukumu grupa «Labvēlīgais Tips» devusi gaidāmajiem rudens koncertšoviem, kas norisināsies šā gada 8., 9. un 10. oktobrī Rīgas Kongresu namā. Līdz ar to, lai arī kādam varētu šķist, ka šī vasara būs bezgalīga, mūziķi sakarsušos prātus atvēsinās, jo ikgadējo lielo koncertu izziņošana ir kā atgādinājums, ka rudens būs loģisks vasaras turpinājums arī šogad. Jautājums tikai – vai tas būs tik pat krāšņs kā gaidāmie šovi?

Kā skaidro paši mūziķi: «Kurvis jeb grozs ir latviešu identitātes neatņemama sastāvdaļa. Latvieša dzīves gājums sākas ar kurvi jeb šūpuli, un visu dzīvi tas pavada viņu savā ceļā – pirmais atraidījums no meitenes, kartupeļu talka rudenī, sēņu laiks, kukuļu kurvis, lielveikalu invāzija, iztikas minimuma grozs, groziņvakars kultūras namā...».

Savukārt koncerta programma jeb dziesmu kurvis būs pilns ar labākajiem no daudzajiem jaunumiem, kas tapuši šajā grupai tik ražīgajā un notikumiem bagātajā gadā – piemēram, došanās pavasara koncerttūrē, piedalīšanās «Žurkas Kornēlijas» izrādē, viesošanās Anglijas latviešu Līgo svētku pasākumā un «Līgo Raiskumā» organizēšana, muzikālā noformējuma veidošana uzvedumam «Kad vēji dzied burās» Kuldīgas pilsētas svētku ietvaros – tādēļ jaunās dziesmas jau ir pārbaudītas uz publikas atsaucību visā Latvijā. Protams, lielo šovu apmeklētāji Rīgas Kongresu namā varēs dzirdēt arī nu jau par klasiku kļuvušos hītus.

Zīmīgi, ka tāda paša nosaukuma ilgi gaidītā grupas jauno dziesmu albuma «Kurvis» iznākšanas datums ir noteikts 10.10.2010. Un lielo koncertu apmeklētājiem būs unikāla iespēja pirmajiem iegūt savā īpašumā jaunos ierakstus. Zinātāji jau būs ievērojuši, ka katru gadu «Labvēlīgais Tips» savus skatītājus un klausītājus nebeidz pārsteigt ar lielisku šovu, gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu, atmosfēru, kuru pakāpeniski, paši sev par pārsteigumu, rada koncerta apmeklētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu