Sandija Vīgante un «PeR» Ralfs apvienojušies vasarīgā dziesmā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Laikā, kad ir sasniegts vasaras karstākais punkts vokāliste Sandija Vīgante sadarbībā ar grupas «PeR» dalībnieku Ralfu Eilandu piedāvā vasarīgu un pozitīvu skaņdarbu «Piecelies un Ej».

Sandija Vīgante jau pazīstama ar skaņdarbiem «Baltās Pārslas», «Manas Acis Iemīlējās» (tapušas sadarbībā ar producentu Dween), kā arī ar skaņdarbiem «Jaunais Gads», «Laiks Šķir No Visa» (tapušas sadarbībā ar producentu BuGaGa).

Dziedātāja Sandija Vīgante ar mūziku nodarbojas jau kopš bērnības. Pirmie soļi mūzikā sākās ansamblī «Knīpas un Knauķi», un jau tad Sandija piedalījās populāros mūziklos Dailes teātrī. Savas vokālās prasmes Sandija pilnveidojusi arī pie Ineses Galantes, Ances Krauzes un citiem profesionāļiem. Pēdējos 3 gadus Sandija pilnveidojas «Aprīļa pilienu studijā» vokālās pedagoģes Nijoles Berezinas pārraudzībā. Pa šo laiku Sandija ir ņēmusi dalību dažādos vokālistu konkursos, kuros iegūta gan atzinība, gan arī galvenās balvas.

Dotajā brīdī Sandija grupas «E-Teens» sastāvā redzama pavadot leģendāro grupu «Eolika» tās Latvijas tūrē.

Sākotnēji skaņdarbs «Piecelies Un Ej», tika ierakstīts angliski («It's All About Love») un tika iesniegts «Eirovīzijas» nacionālajai atlasei. Tagad skaņdarbs ieskaņots latviešu valodā un uzsācis savu skanējumu radiostacijās visā Latvijā.

Jāatzīmē, ka Ralfs Eilands dotajā brīdī ar grupu «PeR» pārstāv Latviju starptautiskajā vokālistu konkursā «Jaunais Vilnis». Neskatoties uz aizņemtību Ralfs turpina aktīvi darboties un pa šo laiku ir ierakstījis arī ballīšu grāvēju «Lai Lēkā Jumts» ar producentu Dween, kā arī grupas PeR jaunāko singlu «Līdzsvarā», kas tapis sadarbībā ar reperi Dairi.

Doremi.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu