Video: Latvijas futbola jaunā himna

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris.

Latvijas Futbola Federācija pasludinājusi, ka par jauno nacionālā futbola himnu kļuvusi jauniešu vidū populārā mūzikas izpildītāja GACHO dziesma «Mans Lielais Singls».

VIDEO: LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un GACHO

«Dziesma ir ļoti enerģiska un tā raksturo to cīņas sparu, ar kādu ir jāspēlē futbols. Dziesma ir motivējoša», par futbola himnas izvēli stāsta LFF preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Ar šīs futbola himnas izsludināšanu sadarbība starp LFF un GACHO turpināsies un visai drīz gan futbola līdzjutēji, gan GACHO fani no šīs sadarbības sagaidīs dažādus pārsteigumus.

Kā stāsta pats GACHO: «Es par šo sadarbību esmu gandarīts, jo esmu pārliecināts, ka tā gan man, gan daudziem maniem klausītājiem pavērs jaunu skatījumu uz futbolu. Turklāt es vienmēr esmu tiecies rast un arī atklāt un piedāvāt citiem labākus izklaides veidus par jau ierastajiem, kurus pavada kaitīgu vielu klātbūtne organismā. Sports – tas ir forši.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu