Rīgas svētkos sacentīsies septiņi uguņotāji - balso par favorītu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Rīgas svētku uguņotāju sacensībās dalību pieteikuši septiņi uguņotāji, kas šajā sestdienā cīnīsies par balvām - tiesībām uguņot tuvākajos lielākajos pasākumos galvaspilsētā.

Uguņošanas sacensības notiks 21. augustā 11. novembra krastmalā laikā no plkst. 23.00 līdz plkst. 24.00. Uguņotāji rādīs savu sniegumu, šaujot pirotehniku no AB dambja. Katrs uguņotājs ir sagatavojis uguņošanu ar muzikālu pavadījumu.

Uguņotāju sacensību uzvarētāju noteiks skatītāji - ikvienam būs iespēja sūtīt īsziņu ar, viņaprāt, labākā uguņotāja kodu uz tālruņa numuru 120. Balsojums sāksies plkst. 23.00 un beigsies plkst. 01.00. No katra mobilā tālruņa būs iespējams balsot ne vairāk kā divas reizes, īsziņas cena - Ls 0.15 (ieskaitot PVN).

Izlozē noteikta sekojoša uguņotāju uzstāšanās secība un balsošanas kodi:

  • UGUŅOŠANAS MĀKSLAS STUDIJA - balsošanas kods UG1
  • VIJA SK - balsošanas kods UG2
  • UGUNSMEISTARS - balsošanas kods UG3
  • UGUNS DĀRZI - balsošanas kods UG4
  • FIRE ART - balsošanas kods UG5
  • SĪLIS - balsošanas kods UG6
  • SVĒTKU AĢENTŪRA - balsošanas kods UG7

Balsojumi, kas tiks nosūtīti pirms oficiālā balsojuma sākuma, tiks dzēsti. Uguņošanas starplaikos 11. novembra krastmalā tiks apbalvoti vairāku Rīgas svētku pasākumu laureāti un uzvarētāji, uguņotāju priekšnesumus translēs LNT un LTV ēterā.

Rīgas svētku ietvaros Uguņotāju sacensības norisinās sadarbībā ar Rīgas domi. Pasākuma idejas autors un realizētājs ir uzņēmums «Untitled».

Jau ziņots, ka Rīgas svētku ietvaros šogad ceturto reizi notiks Rīgas svētku Uguņotāju sacensības. Pirmajās sacensībās piedalījās pieci uguņotāji, un uzvarēja «Svētku aģentūra». 2008. gadā astoņu dalībnieku konkurencē uzvaru ieguva uzņēmums «Ugunsmeistars», bet 2009. gadā par sacensību uzvarētāju kļuva «Uguns dārzi», savukārt otro vietu ieguva «Rīgas pirotehnika», kas uguņoja gadu mijā Bastejkalnā. Visi trīs līdzšinējie sacensību uzvarētāji pieteikuši dalību Uguņotāju sacensībās arī šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu