Rīgā notiks festivāla «Saldus Saule» afterparty koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 28.augustā, plkst. 18.00 «Origo Summer Stage» ikvienam piedāvā pakavēties Latvijas lielākā rokmūzikas festivāla «Saldus saule» noskaņās. Leģendārās latviešu rokgrupas «Credo», „Linga” uzstāsies pirmajā afterparty koncertā, kas turklāt notiks ārpus Saldus - Rīgas centrā, laukumā pie tirdzniecības centra «Origo».

Festivāla «Saldus saule» saimnieks un organizators Fēliks Ķiģelis: «Pēc festivāla sapratām, ka publika ir neremdināma, tādēļ pirmo reizi izbrauksim ārpus Saldus. Šogad visi Latvijas lielākie festivāli tiekas «Origo Summer Stage» - prieks, ka tirdzniecības centrs «Origo» saviem apmeklētājiem piedāvā stabilas un pārbaudītas vērtības ar kvalitātes zīmi, par kādu skatītāji ir atzinuši arī «Saldus Sauli».»

Apmēram trīs stundu garumā «Saldus saule» afterparty uzstāsies «Linga» un «Credo», bez kuriem nav iedomājams neviena «Saldus saule».

Tradīcijām bagātais un vecākais Latvijā notiekošais rokmūzikas festivāls «Saldus Saule» šogad svinēja 25 gadu jubileju, un to apmeklēja 12 tūkstoši rokmūzikas cienītāju.

«Origo Summer Stage» Stacijas laukumā visas vasaras garumā ir iespējams sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu (džeza festivāli «Rīgas Ritmi», «Saulkrasti Jazz», «Summertime» u.c.). 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, kas izvietotas uz 60 lielformāta plaknēm un kurās atspoguļosies Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu