Zinību dienā Siguldā uzstāsies grupa «Triānas parks»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kā katru gadu, arī šogad 1. septembrī Siguldas novadā līdztekus svinīgajiem pasākumiem mācību iestādēs tiks organizēti vairāki izklaides un atpūtas pasākumi.

No plkst. 13.00 līdz plkst. 16.00 pie jauniešu iniciatīvu centra «Mērķis» (pie Siguldas pilsētas kultūras nama, Pils ielā 10) norisināsies sportiskas sacensības un radošās darbnīcas, ko organizē Bērnu un jauniešus centrs. Savukārt plkst. 16.00 interesenti laipni aicināti uz Allažu amatierteātra «Aka» teātra izrādi - A.Brigaderes lugu «Sprīdītis», izrādes režisore Izolde Pētersone. Izrādē piedalās gan pieaugušie, gan Allažu pamatskolas skolēni. Ieeja bez maksas.

Zinību dienas noslēgumā – plkst. 19.00 Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies grupa «Triānas parks» un dīdžejs Alex.

Grupa «Triānas Parks» ir viena no pēdējā laika ekstravagantākajām Latvijas grupām, kas plašākai sabiedrības daļai ir pazīstama pēc saviem neordinārajiem šoviem 2008. gada un 2009. gada «Eirovīzijas» Valsts nacionālajos finālos ar dziesmām «Bye Bye» un «Call me any time you need a problem». Grupas muzikālais stils grūti raksturojams kā eklektisks roks ar dažādām dekorācijām un stilu variācijām! Lai gan labāk vienreiz dzirdēt un redzēt, nekā desmit reizes stāstīt... Šogad grupa «Triānas parks» ir izdevusi savu pirmo debijas albumu «EnterTainment Triana Park».

Ieejas maksa uz vakara koncertu ir 1,50 LVL iepriekšpārdošanā (biļetes pieejamas sākot no 25. augusta katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00 Siguldas pilsētas kultūras namā), koncerta dienā – 2,00 LVL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu