Grandiozie svētki «Studentu paradīze» notiks tieši pēc mēneša

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

24. septembrī ar «Arēnā Rīga» notiks grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki visā Baltijā – «Studentu paradīze», ko organizē studenti no 25 lielākajām Latvijas augstskolām.

Svētkos uz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no ASV, Lielbritānijas, Brazīlijas, Igaunijas, Dānijas, Lietuvas un, protams, populārākie mākslinieki no Latvijas. Vēl tikai līdz 1. septembrim ir iespēja iegādāties biļetes par īpašu cenu: 4 Ls un 3 Ls, uzrādot kādu no «Swedbank» jauniešu programmas «OPEN» atlaižu kartēm.

Par šī gada svētku galvenajiem māksliniekiem pasludināti: Dollarman (USA), kurš izpildīs tādas dziesmas kā «Rock This Party», «Sound Of Freedom», «Hit The Floor» un DJ Gabbi Lopez (UK) – Londonas lielāko klubu DJ. Svētkos vairāk kā 10 000 esošos un topošos studentus priecēs arī populārākie Latvijas mūziķi: viens no labākajiem hip-hop izpildītājiem GACHO, alternatīvā roka leģendas Pienvedēja Piedzīvojumi, grupas «Musiqq» un «Ēnas», Andre Crash (a.k.a. DJ Crash), Anitta Smith, Franzo Kolms, DJ Poll, Seat Free, WILD, 2tie u.c., kuri tikls atklāti jau tuvākajā laikā!

Svētku apmeklētāji tiks ievilkti atraktīvos konkursos, augstskolu un atbalstītāju izklaidējošo stendu izdarībās, kā arī tie varēs vērot «Red Bull Wintch Session». Vairāk par svētku programmu var uzzināt mājas lapā «studentuparadize.lv», kā arī sekojot jaunumiem «Twitter.com/StudentParadize».

Lai svētku gaidīšanu padarītu aizraujošāku, «Studentu paradīzes» organizatori ir izsludinājuši divus konkursus: video konkursu «Studentu Rekordi» un konkursu dejotājiem par iespēju uzstāties svētkus un dejot kopā ar Dollarman. Vairāk par konkursiem un to nolikumi: «studentuparadize.lv».

Biļetes uz «Studentu paradīzi» nopērkamas «Biļešu Servisa» kasēs un «BezRindas.lv». Biļešu cena līdz 1. septembrim 4 Ls, pēc 1. septembra – 5 Ls. Pasākuma dienā uz vietas biļete maksās 6 Ls. Swedbank jauniešu programmas «OPEN» karšu īpašniekiem biļetes par 1 Ls lētākas. Kā vienu no šī gada jaunumiem organizatori ieviesuši draugu komplektu, kas no 25. augusta būs pieejams «Biļešu Servisa» kasēs: līdz 1. septembrim 6 biļešu komplekts maksās 20 Ls, bet pēc 1. septembra 6 biļešu komplekta cena būs tikai 25 Ls.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu