Rudens sezonas atklāšana Kalnciema kvartālā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

4. septembrī Kalnciema kvartālā pirmais rudens tirdziņš un vakara noslēgumā koncerts, no plkst. 11.00 līdz 19.00.

Nemanot ir pagājusi vasara un pienācis skolas laiks. Skola mums saistās ar rudeni, krāsainām lapām, sulīgiem āboliem un bumbieriem, oranžiem ķirbjiem un citām interesantām lietām.

Šo sestdien 4.septembrī aicinām no plkst. 11.00 uz zaļo tirdziņu. Bērni un skolnieki atgriezušies pilsētas dzīvē un uzsāks savas skolas gaitas, līdz ar ko vecākiem jārūpējas par viņu veselīgo uzturu un maltīti. Latvijas zemnieki un mājražotāji ir sarūpējuši dažādas gardas lietas acīm, nāsīm un galvenais garšas kārpiņām.

Neiztikt bez amatniekiem un viņu izstrādājumiem. Varbūt kāda noderīga dāvana skolotājam vai jaunajam skolniekam.

Visas dienas garumā Karuselis un piparkūkas, pašiem mazākajiem. Būs bērnu studija, kurā veidosim interesantas lietas un iepriecināsim savus vecākus.

Pēcpusdienā, kad tirgus jau būs novācies, tiks uzcelta skatuve un plkst. 17.00 piedāvājam ieņemt labākās vietas un izbaudīt «Sinfonietta Rīga» skanējumu Kalnciema kvartāla iekšpagalmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu