Sāksies biļešu tirdzniecība uz «Faithless» koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No rītdienas, 8. septembra, plkst.10.00 sāksies biļešu tirdzniecība uz grupas «Faithless» koncertu, kas 18.oktobrī notiks «Arēnā Rīga». Šodien sākusies biļešu iepriekšpārdošana «positivus.com» reģistrētajiem lietotājiem.

Pirmās 1000 biļetes stāvvietās maksās Ls 19.00; pēc tam biļetes stāvvietās kļūs dārgākas. Biļetes sēdvietās maksās sākot no Ls 29.00. Biļetes pieejamas visās «Biļešu Serviss» kasēs un internetā «bilesuserviss.lv». Lai iegādātos biļetes iepriekšpārdošanā, «Positivus.com» reģistrētajiem lietotājiem jāuzrāda e-pastā saņemtais kods biļešu pirkšanai.

Britu elektroniskās mūzikas grupa «Faithless» Rīgā iepriekš viesojās pirms trim gadiem – 2007. gada rudenī, sajūsminot skatītājus ar savu aizrautīgo sniegumu. «Faithless» kodolu veido deju mūzikas personības – harizmātiskais koncertu līderis Maxi Jazz, pazīstamākā Anglijas sieviete-dīdžejs Sister Bliss, kas izcili pārvalda dažādus mūzikas instrumentus, un grupas vadītājs Rollo.

«Faithless» pastāv jau vairāk nekā 10 gadus. Grupas singli «Insomnia», «God Is A DJ» un «We Come 1» kļuvuši par diskotēku grāvējiem visā pasaulē, pierādot, ka deju mūzika var būt ne tikai izklaidējoša, bet arī domāt un spriest rosinoša. Līdz šim «Faithless» izdevuši sešus studijas albumus un ar katru nākamo piesaista arvien vairāk fanu. Jaunākais «Faithless» albums «The Dance» klajā nāca šā gada maijā. Līdzīgi kā grupas līdzšinējos albumos pāris dziesmu ierakstos piedalās arī Rollo jaunākā māsa Dido, kura kopš «Faithless» pirmsākumiem paguvusi izveidot veiksmīgu solo karjeru. Jaunā albuma «The Dance» viesi ir arī astoņdesmitajos gados populārā britu grupa «Blancmange», austrāliešu grupas «Temper Trap» līderis Dougy Mandagi un argentīniešu aktrise Mia Maestro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu