Metālisti «Sia Radikal» meklē bundzinieku

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Smagā metāla apstrādes kolektīvs «Sia Radikal» pēc veiksmīgās koncertvasaras, kas tika aizvadīta kopā ar kolosālo, bet ļoti aizņemto bundzinieku Jēkabu Zemzari, izsludina konkursu uz vienu bundzinieka vietu.

Rīkojot konkursu, «Sia Radikal» aicina pieteikties ikvienu, kurš uzskata sevi par piemērotu, kā arī jaunos bundziniekus, kas vēl nav plašāk pazīstami, dodot iespēju sevi pierādīt. Grupas pārstāvji arī atzīst, ka nevēlas neko sarežģīt, tāpēc konkursa nosacījumi būšot viegli un saprotami, jo mērķis ir atrast cilvēku, kas spēj iekļauties grupas muzikālajā un cilvēciskajā raksturā.

«Līdz šim esam sadarbojušies ar trim bundziniekiem, tomēr gan muzikālo uzskatu, gan sadzīviskās noslodzes dēļ ilgstošas attiecības iedibināt nav izdevies, kaut arī dzīvē esam draugi un kopā dalāmies priekā un mīlestībā pret smago mūziku. «Sia Radikal» pirmo reizi izsludina konkursu, un tas nozīmē, ka mums, grupai, būs tieši tāds pats satraukums un interese kā tev, topošajam grupas biedram!» piebilst grupas ģitārists Gustavs Terzens.

Neraugoties uz bundzinieka trūkumu, «Sia Radikal» pašlaik ir spējīgi koncertēt, pieaicinot palīgā kādu mūziķi no malas. Grupas nākotnes plānos ietilpst ziemas koncerti, esošā materiāla ieraksts un virzība debijas «plates» virzienā, kā arī videoklipa uzņemšana. Paši «Sia Radikal» gan atzīst, ka šādu patīkamu darbu esot iespējams veikt tikai pilnā sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu