Noskaidroti dīdžeji, kuri uzstāsies autošovā un dragreisā Biķerniekos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir noskaidroti tie esošie, topošie un jaunie dīdžeji, kuri kopā ar [Ex] da Bass un Trako Mārtiņu (Mārtiņš Kreilis) uz «Black Silver Party Bus» jumta uzstāsies 1. augustā Biķerniekos, Latvijas Dragreisa čempionāta 3. posma - «Drink Me Cup» 2009, kā arī Autoklubu un tūninga izstādes ietvaros.

No vairāk kā divdesmit iesūtītajiem miksiem, kurus vērtēja «European Hit Radio» kompetentā žūrija – par oficiāliem pasākuma dalībniekiem kļūst seši. Un tātad tie ir - OxyGeN, Da White, Andy Bassland, Kellon, BumbleBeat un Matt.Li. Apsveicam ne tikai šos oficiālos pasākuma dalībniekus, bet arī visus pārējos, kuri sūtīja savus miksus. Jūsu gabalus mēs saglabāsim un, kas zina, varbūt kādā jaukā dienā tieši Tev zvanīs «EHR» pārstāvis ar kādu interesantu piedāvājumu! Bet visiem pārējiem pasākuma apmeklētājiem jau no pulksten vieniem dienā visiem būs iespēja jaunos talantus vērot darbībā!

Noskaidroti vēl vairāki jaunumi, kas skatītājus un dalībniekus pārsteigs 1. augustā. Dragreisa starplaikos visiem par prieku dejos karsējmeitenes.lv, un, protams, sagaidāms šovs un paraugdemonstrējumi no mūsu draugiem – Latvijas Drifta Čempionāta. Tie skatītāji, kas iemalkos stiprākus dzērienus, varēs tikties ar atraktīvām meitenēm policijas stila tērpos, kuras patrulēs un piedāvās veikt testus ar Vācijas ceļu policijas praksē oficiāli izmantotajiem «Dräger» alkometriem. Savukārt «DāvanuServiss.lv» bērnu pilsētiņā mazos gaida batuti, piepūšamās atrakcijas, segway un izklaides teltis.

Biļetes cena līdz 31. jūlijam ir 6,- LVL. Bērniem līdz sešiem gadiem ieeja bez maksas, bet no septiņiem līdz 12 gadiem – 3,- LVL. Pasākuma dienā biļete maksās 7,- LVL. Biļetes nopērkamas visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās, kā arī DUS Statoil visā Latvijā. Skatītāji uz auto izstādi aicināti ierasties jau no plkst. 13.00, bet dragreisa sacensību finālbraucienu sākums – plkst. 16.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu