Jau šo sestdien Cēsu pils dārzā «Ritma svētki»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo sestdien sākot no plkst.12.00 Cēsu pils dārzā notiks pirmie «Ritma svētki», informē «Ritma svētku» projekta vadītāja Rebeka Gaiša – Vīksna. Svētki iecerēti kā Cēsu pilsētas svētku viena no asīm. Ritma svētku mērķis ir parādīt ritma izpausmju daudzveidību, kā arī izklaidēt Cēsu pilsētas svētku viesus ar dažādiem ritma priekšnesumiem dažādu mākslinieku izpildījumā.

Ritma svētku mākslinieku vidū dažādos veidolos būs gan perkusionistu apvienība «Pulsa efekts», gan «Samba» no Rīga, Matīss Akuraters, kā arī stepa meitenes «Soul Tap» u.c. Priekšnesumos varēs baudīt gan āfrikāņu, brazīļu, indiešu un spāņu perkusiju ritmiskās vibrācijas, gan redzēt, kā top ritms izmantojot tikai paša ķermeni - body-jamming, beatbox, kā arī novērtēt lieliskus stepa priekšnesumus un, protams, programmā ir iekļauta arī tradicionālā bungu komplekta spēlēšana Mareka Vecgaiļa izpildījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu